dijous, 14 d’abril del 2016

Activitats de comprensió (aliments i nurtients)

1.
🔹Una persona que pesa 45 kg ha d'ingerir 1,575 litros d'aigua diariament.

2.
🔹El nutrient infiltart és el llard ja que forma part dels lípids.
🔹 La majoria de nutients que són:
la sacarosa , la fructosa , la glucosa o el midó , pertanyen als glúcids o hidrats de carboni. 
Dintre dels glúcids hi ha dos grups:
La sacarosa , la fructosa i la glucosa , que forma part dels glúcids simples o sucres i , el midó que forma part dels glúcids complexos.

3.
🔹Les vitamines liposolubles es diferencien de les vitamines hidrosolubles perque , les liposolubles , 
es poden emmagatzemar en el nostre cos de manera que no cal ingerir-en diàriament. En canvi les hidrosolubles , no s'emmagatzeman en el cos i per aixó cal ingerir-ne cada dia.

4.
🔹Si un dia no menjes verduras , pots equilibra la teva alimentació menjan cereales, llegums, llet, ous, carn. 

5.
🔹Aquesta disminució dels requeriments energètics es perque ; quan anem avançant l'edat el nostre cos no necessita fer tants processos metabòlics, com el creixement i els canvis hormonals.

6.
🔹A l'hivern es necessita una quantitat d'energia més elevada ja que el cos a de cremar més energia per mantenir la temperatura corporal constant.

8.
🔹La congelació sotmet els aliments a temperatures menors de 0 graus, mentre que la refrigeració només els manté a temperatures baixes però per sobre de zero. La congelació impedeix el desenvolupament dels microorganismes, i la refrigeració només retarda el segundo desenvolupament.

9. 
🔹L'esterilització destrueix els microorganismes i la pasteurització en destrueix part d'ells. La congelació, deshidratació i els additius impossibiliten el seu desenvolupament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada